La fam no fa vacances

17/06/2015

"La fam no fa vacances"

La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona col·labora i se solidaritza amb la campanya ‘La Fam no fa vacances’ impulsada per la Fundació Banc dels Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics a realitzar durant els mesos de juny i juliol per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajut alimentari.

Aquesta iniciativa pretén cercar la col·laboració d’entitats, escoles, institucions… i poder combinar les activitats amb aquesta acció solidària i recaptar aliments bàsics per als que més ho necessiten.

Els aliments recaptats es destinaran directament a entitats benèfiques de Comarques de Tarragona de la xarxa del Banc dels Aliments, i en particular a les de la població on es realitzin les activitats. Aquestes accions seran coordinades pels responsables dels Bancs dels Aliments que seran els encarregats de vincular les activitats amb les seves entitats per tal de garantir la justa distribució dels aliments recollits.

Des del Banc dels Aliments fan una crida a la participació en aquesta iniciativa i, en cas d’estar interessats en participar, podeu contactar amb nosaltres per establir vies de col·laboració en l’execució i difusió de les activitats programades.

Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona
C/Doctor Ferran, 33-35, 43202
Reus
977 32 70 93
comunicacio@mestralonline.org

Més informació sobre l’acció solidària:
www.lafamnofavacances.org

anbimedia.com · Disseny gràfic i web
Admin